Bruiloft

Betrokken, spontane en creatieve trouwfoto's!

Met plezier terugkijken op jouw trouwfoto's? Samen met jullie creëer ik de meest spontane momenten om vast te leggen! Met mijn empathische en betrokken houding loop ik de hele dag rond om jullie dag nog net even een stukje mooier en betekenisvoller te maken. Want ik maak als trouwfotograaf niet alleen maar foto's, ik zal voor jullie de belangrijke fotomomenten ook aansturen, je jurk vasthouden als het nodig is, de kinderen op de bruiloft met plezier op de foto zetten en ervoor zorgen dat iedereen er op zijn best op staat!

Volgens mijn bruidsparen ben ik echt gemaakt voor dit vak! Lees hier hoe ik trouwfotograaf werd.

KDPfoto-9795

Wat kan je verwachten?

Een gepassioneerde fotograaf met oog voor emotie en detail. Als je met mijn foto's terugkijkt op je trouwdag dan ervaar je alles weer helemaal opnieuw! Op de dag zelf zal ik  betrokken zijn en zorgen voor een ongedwongen en spontane sfeer. Hierdoor krijg je straks een prachtige fotogalerij gemengd met journalistieke (spontane) en prachtige creatieve shots van jullie trouwdag!

Ik wil jullie verhaal graag horen! Het liefst kom ik even een kopje thee drinken bij jullie thuis zodat ik gelijk eventjes kan kennismaken en jullie wensen kan horen. Mocht dat niet mogelijk zijn dan kan ik zelf ook een kopje thee meenemen en jullie ontmoeten via beeld.

Tijdens dit gesprek leg ik ook mijn werkwijze uit! Maar die kan je ook hier alvast lezen.

KDPfoto-6734

Pre-weddingshoot: Wennen aan de camera

Ik kies ervoor om elk bruidspaar waarvan ik 8 uur of langer op de bruiloft sta te fotograferen, een pre-weddingshoot met flinke korting aan te bieden. Wat is dat nou? Zo'n pre-weddingshoot? Eigenlijk is dat een Loveshoot in de fase van je verloving, het liefst een aantal maanden voor de bruiloft. De pre-weddingshoot is bedoeld als voorbereiding op de bruiloft. Tijdens de shoot ervaren jullie hoe het is om voor de camera te staan. Zo weet je ook wat je kan verwachten op de bruiloft en leren we elkaar ook nog eens iets beter kennen!

Zo weet ik waar ik mijn focus op moet leggen tijdens de bruiloft en hebben jullie mooie foto's van jullie verloving die je wellicht ook nog kan gebruiken voor je trouwkaart! Win-Win dus ;).

Vraag hieronder jouw trouwbrochure aan!

De trouwbrochure ontvang je via de mail. In de trouwbrochure staat meer informatie over wat je van mij kan verwachten als jullie trouwfotograaf.

Omdat ik al mijn bruidsparen de hoogste kwaliteit wil bieden, kies ik ervoor om maar een beperkt aantal bruiloften aan te nemen per seizoen. Ik zit vol tot eind 2023. In 2024 nog een aantal plekken beschikbaar!

Trouwbrochure

Wat vonden mijn bruidsparen?

Prijzen

Mijn pakketten zijn erg uitgebreid. Dat komt omdat ik als trouwfotograaf voor het volledige verhaal wil gaan. Ik wil jullie verhaal vastleggen zoals hij is. Daarvoor is het belangrijk dat ik het verhaal ook goed ervaar. Daarom investeer ik ook voor en na de bruiloft veel tijd in jullie. Zo maak ik het hele plaatje kloppend!

GRATIS: 9 Tips voor het plannen van jouw droombruiloft!

Na het fotograferen van tientallen bruiloften, heb ik aardig wat informatie. Ik weet ondertussen al precies hoe mijn eigen bruiloft er uit moet zien! 

Omdat ik graag op alle gebieden van waarde wil zijn voor mijn bruidsparen heb ik mijn ervaring gebruikt om een overzichtelijke gids te maken voor alle bruidsparen die beginnen met plannen!
Met deze 9 tips heb je zo jouw droombruiloft gepland!

Contact formulier

Nog niet uitgekeken?