Newborn

"Wat een bijzonder moment!"

Het gaat allemaal zo snel! Herken je dat? Je bent 9 maanden verder en opeens is je hele leven anders. Je dagritme, patronen en gewenningen zijn allemaal aangepast op de geboorte van je kind. Wat een mijlpaal in je leven. Je voelt je vast heel gelukkig! Er zijn zoveel redenen om dit te laten vastleggen door professionele fotograaf!

Ik kijk zelf graag terug naar mijn babyfoto's. En dan denk ik: wat was de wereld toen nog onschuldig in mijn ogen. Elke keer als ik bij mijn ouders kom en de trap afloop zie ik mijzelf heel groot in het trappengat hangen. Zo leuk om te zien! Een paar jaar geleden ben ik bij mijn ouders alle fotoalbums doorgegaan om al mijn babyfoto's daar uit te halen en daar zelf een album van te maken.

Hierdoor is mijn passie voor newbornfotografie ontstaan! 

KDPfoto-3400

Gewoon bij jou thuis

Je kersverse gezinnetje laten fotograferen in een vertrouwde omgeving: thuis! Ik scheur met mijn volkswagen polo overal naar toe om deze nieuwe gezinnetjes vast te leggen. Waarom doen we dat bij jullie thuis? Omdat het heel fijn is dat je in een veilig omgeving bent tijdens de shoot. Je voelt je hierdoor sneller op je gemak en de foto's worden 'echt'. Je kan later met plezier terugkijken op een herinnering zoals hij ook echt was. Samen met je baby op de bank. Of knuffelen op bed? Zo is het toch ook?

KDPfoto-0144-2

Wees op tijd met boeken!

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dat zeg ik altijd! Ik zit als fotograaf al snel een maand tot aantal maanden van tevoren vol geboekt. Dus kan ik je aanraden om mij op tijd te boeken. Niet pas na de geboorte! Het meest ideale moment voor de shoot is 2 tot 4 weken na de geboorte. Maar boek mij alvast een paar maanden van tevoren. Zo weet je zeker dat ik tijd heb om jullie nieuwe gezinnetje te fotograferen!

Ik kom dus graag bij jullie thuis. Nadat we contact hebben gehad Vooraf zal ik je nog wat tips geven over hoe je jezelf maar ook je huis het beste kan voorbereiden op mijn komst. Zo kunnen wij alles uit de shoot halen! Denk namelijk eens aan de bedlakens. Het is heel fijn als deze een neutrale tint hebben en geen print. Zo wordt alle aandacht op de foto's echt naar jullie getrokken en niet naar je drukke dekbed print ;)

Wat krijg ik dan?

Blogberichten

KDPfoto-3603
Newborn

04-10-22

Waarom is een newborn shoot waardevol?

Een newborn shoot boeken is waardevol omdat het krijgen van een kind een...

Lees verder
KDPfoto-3400
Koppels Gezinnen Newborn

28-11-22

Thuis spontane foto's maken

Hoe maak je zelf de spontane foto's die je wil hebben? Met deze 5 tips...

Lees verder
Fotograaf Zwolle Ommen KDPfoto-9371
Koppels Gezinnen Newborn

19-01-23

Hoe haal jij je partner over om wel die fotoshoot samen te doen?

Stiekem lijkt het je wel wat? Jullie mooie herinneringen laten vastleggen...

Lees verder

Contact formulier