Reviews

Mijn mooie ervaringen!

01-11-2022

Judith

Zowel voor, tijdens, als na de shoot is het met Kyra goed geregeld. Fijne communicatie en duidelijke afspraken. Het voelde direct goed!

De shoot zelf ging soepel, was gezellig en ging heel ongedwongen 😄

Het kiezen van de foto’s was ook op een fijne manier. Je krijgt de foto’s op hoge kwaliteit, dus je kan er daarna mooie producten (bijvoorbeeld afdrukken etc) mee bestellen.

Nog steeds enorm blij met de foto’s!

Dankjewel Kyra 🙏🏻🙏🏻

06-09-2022

Familie Mateus Pedro

Kyra is een schat van een vrouw! Meteen vanaf de eerste ontmoeting tot aan het verkrijgen van de foto’s een hele fijne communicatie gehad.

Zij heeft als fotograaf een nieuw mijlpaal in ons gezin prachtig weten vast te leggen!

Ze geeft hele leuke tips. Waardoor je je geheel op je gemak voelt! Daarnaast is ze ook super leuk met kinderen, en dat helpt natuurlijk bij het vastleggen van het perfecte plaatje!

Wij zijn super dankbaar voor de ervaring en raden haar diensten iedereen aan!

Bedankt Kyra!

Liefs,

Familie Mateus Pedro

06-09-2022

Michelle Heidelberg

Door de kiekjes die Kyra op haar Instagram zet, wist ik dat ik graag eens zou willen shooten met haar stijl. Want dat heeft Kyra zeker: een unieke eigen stijl!

Het maken van afspraken is heel soepel verlopen. Door de overzichtelijke website konden wij als klant makkelijk een pakket kiezen.

Kyra geeft goede adviezen over bijvoorbeeld kleding en locatie.

Tijdens de shoot is Kyra een vlotte dame die één wordt met de klant. Daarnaast gaat ze voor de beste foto, ook als dat iets meer tijd kost dan gepland.

Werkend met een hoogzwangere dame hield ze er rekening mee dat ik het niet heel lang volhield, dit was erg fijn!

Ook bij de afronding van de shoot vertelt Kyra duidelijk wat de vervolgstappen zijn en wat we verder kunnen verwachten. Dezelfde week nog kregen we een voorproefje van de shoot, zodat we vast een beeld kregen van wat we zouden krijgen. Bij dit voorproefje was ik al verliefd!

Naar schatting zouden we de foto’s binnen 4 weken sowieso hebben, maar binnen 2 weken hebben we alles al ontvangen!

Wij zijn heel blij met de resultaten en zijn Kyra erg dankbaar voor het professionele vastleggen van een voor ons bijzondere tijd!

Natuurlijk is er altijd ruimte voor verbetering, maar de 5 sterren heb je dik verdiend!

- Michelle

20-08-2022

Katie Voelker

Kyra was such a wonderful photographer. Professional, friendly, and laid back. It shows in the pictures that we all felt happy and relaxed with her. Her prices are more than reasonable and she got our pictures quickly despite being on vacation after. We will definitely come back when it’s time to do family pictures again!

Katie Voelker

18-08-2022

Katja

Kyra is een hele gezellige, leuke en lieve meid en ze maakt echt prachtige foto’s. Tijdens de fotoshoot stelt ze je echt heel erg op je gemak en het worden hele mooie en spontane foto’s. Ze weet ook precies de leukste spots waardoor de fotos nog mooier uitkomen. Wij zijn er echt heel erg blij mee, heel erg bedankt Kyra!

Katja

10-08-2022

Anique van Dieren

Spontane meid! Goed bereikbaar en vriendelijk. Mooie foto’s gemaakt op de Sahara in Ommen

Anique Van Dieren

06-07-2022

Faiza Oostenga

Onze bruiloft foto’s hebben wij door kyra laten maken met een geweldig eind resultaat!

Heel veel complimenten gekregen over de foto’s. foto’s laten maken met vrienden, familie en natuurlijk met z’n 2…

We kunnen echt terug kijken naar de foto’s en weer opnieuw genieten van die geweldige middag

Ik zou kyra zeker aanraden als je spontane foto’s wilt , hier zorgt ze voor op een leuke gezellige manier !

Faiza Oostenga

02-06-2022

Carina Elders

Als cadeau kregen we van onze kinderen een fotoshoot aangeboden om met elkaar als familie op de foto te gaan.

Kyra wat heb jij mooie momenten voor ons vastgelegd. En wat was het een leuke, ontspannende ochtend waar je echt oog had voor iedereen. Kinderen goed op de foto! complimenten!

Echt super bedankt voor het resultaat. En ja konden gewoon niet kiezen 🤣 dus nu in het bezit van veel mooie momenten van de ochtend.

Carina Elders

20-12-2021

Hannah en Jeroen

Wij hebben Kyra gevraagd om onze bruiloft te fotografen en van te voren is ze bij ons thuis geweest. We hadden hier direct een goed gevoel bij. Kyra denkt mee en luistert naar je wensen We zijn heel blij met de foto’s die Kyra van onze bruiloft heeft gemaakt! Ze heeft voor ons ook een supermooi trouwalbum gemaakt, waar we heel enthousiast over zijn!

Kyra denkt graag met je mee, en doet graag een stapje extra, echt een aanrader!

Jeroen en Hannah

23-01-2022

Evelien

Wij hadden een gezinsshoot door Kyra laten doen. Ze weet wat ze doet en stelt je op je gemak. Gezellig kletsen en tussendoor foto’s maken (:

25-11-2021

Kirstin

Super leuke fotoshoot gehad! Fijne sfeer alles snel en netjes geregeld. Was onze eerste keer een fotoshoot werden meteen op ons gemak gesteld leuke ervaring en komen zeker een keer terug 🙂

Kirstin

16-12-2021

Connie

We hebben echt een top shoot gehad! We houden er normaal helemaal niet van om op de foto te gaan maar er was totaal geen gespannen sfeer, het ijs werd snel gebroken én het resultaat is echt PRACHTIG!🤩 Ook met de vier kids die mee waren die het allemaal erg spannend vonden, wist Kyra hier mee om te gaan en staan zelfs zij mooi op de foto’s! Kortom, zeker een aanrader!

Connie

21-11-2021

Familie Bruijs

Wij houden helemaal niet van op de foto gaan maar wilden heel graag mooie foto’s van ons gezin. Met Kyra voelde het helemaal niet als een fotoshoot, het was super ontspannen en gezellig. Ook de kids vonden het erg leuk. Contact met Kyra over het afspreken/uitkiezen foto’s enz. was ook erg prettig.

Wij zijn super blij met het resultaat!

16-11-2021

Shadee

Wij hebben bij Kyra een familie shoot gedaan om onze zwangerschap vast te leggen. Ze was meteen enthousiast en meedenkend voor de foto’s, accessoires en kleding. Dit maakt de voorbereiding naar de shoot toe erg leuk!

Tijdens de shoot merk je dat Kyra goed is met kinderen. En ook wij voelden ons snel op ons gemak, terwijl wij niet zo van het foto’s maken zijn. Wij zijn ontzettend blij met de galerij die ze voor ons gemaakt heeft! Deze bijzondere fase in ons leven is op een prachtige manier vast gelegd. Wij komen zeker bij je terug!

Egbert, Shadee, Jurre & Roan

Shadee

05-11-2022

Anna en Egbert

Kyra heeft onze bruiloft vastgelegd. We hebben - mede dankzij haar - een prachtige en memorabele dag gehad.

Ze had allerlei ideeën over leuke fotoplekjes en -poses en we hebben o.a. zelfs foto's genomen in de toren van de kerk.
Kyra kon goed overweg met het diverse gezelschap, van 0 tot 80 jaar, van honden tot iemand in een rolstoel iedereen staat er leuk op.

Na de bruiloft kregen we meteen al een prachtige preview van haar. We konden bijna niet wachten op de rest van de foto's. We zijn er erg blij mee en er komen zeker een aantal foto's in ons nieuwe huis aan de muur.

07-11-2022

Chantal

Kyra heeft onze familie geweldig op de gevoelige plaat vastgelegd. Vooraf werd er heel prettig meegedacht en tijdens de fotoshoot was het heel ontspannen. Ze is super leuk met de kindjes ook. Het resultaat zijn mooie, spontane en sfeervolle foto's waar we heel erg blij mee zijn.

06-11-2022

Jari en Milou

Een hele fijne, nuchtere fotografe is Kyra. Het contact is erg fijn verlopen en we waren erg op ons gemak tijdens de shoot door Kyra. Daarbij hebben we binnen een week onze prachtige fotos al mogen ontvangen! Nogmaals heel erg bedankt Kyra, we zijn echt enorm blij met de fotos!

03-11-2022

Owin van den Brink

We hebben een familieshoot gehad in één woord geweldig!
Leuke en spontane foto,s
Het was een gezellige en ontspannen sfeer.
En zeker een aanrader!
Super bedankt Kyra

03-11-2022

Krijnie van Diermen

Wij zijn heel blij met onze foto's! De shoot zelf was super, wat een fijne fotograaf! Kyra is creatief, duidelijk, weet van aanpakken en weet een leuke sfeer te creëren wat duidelijk terug te zien is op de foto's. Het resultaat is top! Zonder twijfel een aanrader.

26-08-2022

André Bos

Kyra is een topper! Zij bezorgt je de dag van je leven op de dag van je leven. Wij hebben genoten van haar aanwezigheid op de dag zelf, maar ook zeker van haar heldere communicatie ervóór en erná. Een echte aanrader.

Reviews